S půjčkami bývají potíže

Leckterý z podnikatelů sice prosperuje, ale jen málokterý má jistotu, že tomu tak bude na věčné časy a nikdy jinak. Podnikání je prostě nejistá záležitost, a i kdyby se mu někdo cele věnoval a měl dokonalé předpoklady, není zaručené, že budou vždy příjmy takové, aby se jimi zaplatilo aspoň to, co se nevyhnutelně zaplatit musí.

I v podnikání se může ledacos pokazit, i zde bývají nějaké ty komplikace na denním pořádku. A když to má soukromník zvládnout, musí nejednou vsadit i na půjčky. Protože často jedině díky půjčce stačí peníze, jež jsou k dispozici, na to, aby se zaplatilo vše, co je třeba, a aby mohlo takové podnikání normálně běžet dál.

platební karta

Jenže získat půjčku není vždy zase až tak snadné. Jistě, jsou žadatelé, kterým se díky jejich kvalitám ochotně vyhoví, ale jsou tu i ti, kteří mají třeba i nemalé potíže, a těm se nedaří na takovou pomoc v bankách dosáhnout. Mají malé příjmy, mají záznamy v registrech dlužníků, jsou ohroženi exekucemi, a od takových se drží banky raději dál.

Ale i takto nedokonalým žadatelům nakonec někdo půjčí. Kdo? Nebankovní společnost.

placení kartou

Pokud jste si právě pomysleli, že to tedy v žádném případě, že by podnikatelé neměli být sebevrazi, kteří sázejí na takové pochybné poskytovatele půjček, jimž jde jenom o to, aby sedřeli podnikatele z kůže a zničili jim tím život, pak věřte, že něco podobného už je minulost. Kdysi u nás byly mezi nebankovními společnostmi i takto potenciálně nebezpečné firmy, ale to už je skutečně minulost. Dnes už se tu jedná o normální a férové poskytovatele půjček, u nichž člověk ví, na čem je. A u nichž si lze půjčit snadno, a přesto za stále ještě výhodných podmínek.

A proto se zde často podnikatelská hypotéka bez doložení příjmu bere. Je to totiž jistota. Ten, kdo se za podobnou půjčku zaručí zástavou nemovitosti, tu uspěje. A získá peníze, které by mu jinak nikdo jiný nenabídl.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup